KözösségHogyan válasszon terméket a myfilofax.hu oldalon?

Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy Ön az igényeinek legmegfelelőbb terméket választhassa. A következőkben bemutatjuk azt a néhány lépést, mellyel Ön eredményesen böngészhet oldalunkon. A folyamatot a Filofax termékkel mutatjuk be; a többi termék is hasonló módon választható ki. Kellemes időtöltést kívánunk!

Menüsor

A menüsoron a legfontosabb témák szerint választhat. A keresés mezőbe terméknevet, kódot, méretet és színt is beírhat.

1.a. Termékkategória kiválasztása, megtekintés, vásárlás a menüsoron

A hatalmas választék jobb áttekintése érdekében, a termékeket kategóriánként és márkánként csoportosítva tekintheti meg. Kérjük, kattintson a "Megnézem, vásárolok" menüpontra. A lenyíló ablakban választhat.


 

1.b. Termékkategória kiválasztása, megtekintés, vásárlás a főoldalon

A főoldalon lejjebb görgetve a Filofax termékeket kategóriánként tekintheti meg 1-1 összefoglaló képpel és egy rövid leírással. A képekre kattintva az adott kategóriában szereplő termékeket tekintheti meg.
 


2. Termékek kiválasztása, szűrés

Az alkategórián belül a teljes termékválasztékot egyben, oldalanként lapozva vagy az Ön igényei szerinti szűréssel szűkítve tekintheti meg. Számos, termékkategóriánként különböző szempontok szerinti szűrést végezhet a szürke szűrő felületeken. Ha az egeret a szűrő feltétel fölé helyezi, a választási lehetőségek megjelennek némi információval. A kis négyzetekre kattintva állíthatja be a szűrőfeltételeket. A szűrések eredménye a képernyőn megjelenik. A (X) gomb megnyomásával az adott feltételt, míg a "Minden szűrő törlése" gombbal az összes szűrőfeltételt törölheti. Az Info vonalon hasznos információkat olvashat az adott termékkategóriáról. A termékeket Név és Ár szerint, növekvő és csökkenő sorrendben is megjelenítheti. Az adott termékre kattintva juthat el a Termékoldalra.
 

 

3. Termékoldal

A termékoldalon a termékekről olvashat részletes információkat. Az Info vonalon hasznos információkat olvashat. A nagy méretű termékkép az egér fölé helyezésével tovább nagyítódik, alatta a termékről további képeket talál. A leírásokat, jellemzőket és - a számos esetben rendelkezésre álló - videókat a piros fülekre kattintva tekintheti meg. 3D-ben, a nagy kép alatti piros mezőre kattintva tekintheti meg a terméket, alatta a termékhez hasonló más termékeket talál. Az adott termékhez ajánlott, kapcsolódó termékeket a lap alján választhatja ki, kategóriánként. Az oldalon méretinformációkat és a termék különböző változatait is megtekintheti (pl. színek). A terméket értékelheti is az "Új értékelés" gombra kattintva. A terméket a megrendelni kívánt mennyiség megadása után a kosár gomb megnyomásával vásárolhatja meg.
A terméknév fölötti mezőben szintén megtalálja a szűrőfeltételeket, melyekre kattintva további - hasonló - termékekhez juthat.


Kellemes vásárlást kívánunk!