KözösségRólunk mondták

Miért vásároljon tőlünk? Olvassa el vásárlóink véleményét! Az Ön véleménye is fontos számunkra. Kérjük, írja meg az info@goss.hu címre. Köszönjük!
 

Kedves Annamária, Kedves Goss csapat!
 
Pár perccel ezelőtt kaptam kézhez a csomagom, izgalommal bontottam ki, hiszen csak nemrég lettem "filofaxos". Meglepődtem, de nagyon-nagyon megörültem a zöld színű papírkának, hogy megleptek vele, még úgy is, hogy csak pár dolgot vásároltam. Egyszerű háziasszonyként engem ez a figyelmesség mélyen meghatott!! 
Maximálisan elégedett vagyok mindennel, a tájékoztatással, a szállítással, a termékekkel, örülök, hogy Önöknél vásároltam! Csak így tovább 2015-ben is! :-)
Karácsonyhoz közeledve kívánok az egész csapatnak békés, szeretettel teli ünnepet!
Üdvözlettel: 
Enikő
 Az Ön véleményét is várjuk!

 

Köszönöm, hogy megadtad Balassy Csaba elérhetőségét, úgyhogy ma meg is vettem egy igen szép Filofaxot és pár kiegészítőt! Nagyon kedves és segítőkész volt, mindent megmutatott – a bőség zavara miatt jó sokáig válogattam J! Bár még nincsen egészen kész az irodájuk, de már látszik, hogy nagyon igényes lesz. Kaptam az igen szép katalógusukból is, meg fogom mutatni a kollégáimnak, barátnőimnek, családomnak, hogy válogassanak és vásároljanak ezekből a szép termékekből. Tetszik, hogy többféle árfekvéssel dolgoznak! Szerintem különleges, és jó ötlet, hogy van egy Filofax üzlet Budán!
 

 Szórólapot és plakátot rendeltem a Global Office Solutionstól partnereim részére, forgalomnövelés céljából. A teljesítéssel és a kapott szolgáltatással elégedett voltam. Nekem első a pontosság és a minőség a beszállítóim részéről is, mivel egy svájci székhelyű, multinacionális cég magyarországi képviseletének vezetőjeként, tőlem is ezt várják el a vevőim és az anyavállalatnál dolgozó kollégáim is.

 

A Mikulás bulira szállított finomságokat köszönjük szépen! Mindenki nagyon elégedett volt, a csomagok szépek voltak és finomak. A legnagyobb sikere a mandarinnak volt, rendkívül ízlett a gyerekeknek. Helyesek voltak, amikor mandarinnal kitömött zsebekkel távoztak azok, akik utoljára maradtak. A szülők külön kérték, hogy ezt az üzenetet feltétlenül adjam át. Köszönünk Önöknek mindent, a lelkiismeretes gondoskodást és törődést, igazán ritkaságnak számít manapság és ezt mi értékeljük ám!

 A Global Office Solutions teljesíti elvárásainkat a minőség, az ár és nem utolsó sorban a határidőre történő teljesítés vonatkozásában is, mely a mi életünkben különösen nagy jelentőséggel bír.” Napi, heti szinten dolgozom együtt a Global Office Solutions Kft.-vel. Munkánk során pozitív hozzáállást és segítőkészséget tapasztaltam, mely gyakran túlmutat a "kötelező tevékenységen". Számomra fontos szempont, hogy a mindennapi pörgő üzletmenet miatt néha előforduló kései anyagleadás ellenére, időben és jó minőségben kapom kézhez a megrendelt nyomdatermékeket.

 
Hozzátok szívesen megy az ember, szeretek tőletek rendelni J
Ez természetesen a most a kapott ajándékoktól függetlenül is igaz J
További szép napot kívánok,
 Kedves My Filofax!
 
Ma megérkezett a Pink Domino A5 filofax, amit tegnap rendeltem Önöktől.  A termékük minden várakozásomat felül múlta. Nagyon szép, hasznos és kiváló minőségű. : ) Szeretném megköszönni az Önök kedvességét, figyelmességét és gyorsaságát, amit mind az információkéréskor, mind pedig a megrendeléskor tapasztaltam. Biztos vagyok benne, hogy rendelni fogok még Önöktől a közeljövőben. Kívánok további nagyon jó munkát és kellemes hetet!
 
Üdvözlettel: Anikó

 
Tegnap volt az ügyféltalálkozónk és a naptáraknak óriási sikere volt. A vendégek választhattak és jó volt nézni, hogy először nem is tudták, melyiket vigyék. A Live Design vitte a pálmát és nem csak a hölgyek között. Mindenki talált magának való témát, egyszóval elsöprő élmény volt. Nagyon köszönjük!!!! Több éve ismerjük egymást Csabával. Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy lehetőséget adtam neki cégünk nyomdai termékeinek és naptárainak kivitelezésére. A régi ismeretség azonban nem lenne elég ahhoz, hogy a Global Office Solutions a kezdetektől fogva fontos beszállítónk legyen. Cégünk csúcsminőségű kozmetikumok és táplálék-kiegészítők gyártója és forgalmazója. Tanácsadóink ugyanezt a minőséget várják el a munkájukat segítő nyomdai termékek esetében is, így mi is csak e mérce szerint választhatunk beszállítót.