KözösségAgenda Pannon fekvő zsebnaptár natúr

?
Info vonal 
Ár
Méret
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Pannon - A letisztult világ

Pannon rajongók figyelem! Idei kínálatunkból sem maradhat ki a már jól megszokott Pannon minőség, mely az egyszerű természetesség színes képviselője. A legszigorúbb határidőnapló kritikusokra is lehengerlően hat a borítók tetszetős szín változata, valamint kedvező ár-érték aránya. Elegáns évszám motívumának letisztult világa magával ragad és lenyűgöz. Idén minden Pannon határidőnapló párnázott borítóval készül.
 
Engedje közel magához a Pannon világ autentikus erejét és megérezheti, milyen könnyű meglátni és megszeretni!
Tartalom

A fekvő zsebnaptárak felépítése:

  • Személyes információs oldal
  • Összesített naptár tárgy és követő év
  • Éves tervező horizontális és vertikális elrendezésben
  • Nemzetközi ünnepek
  • 1 hét / 2 oldal beosztású naptár (névnapok, magyar ünnepnap kiemelés, eltelt/hátralévő napok, összesített havi naptár, jegyzetrész)
  • Jegyzet oldalak, melyek telefonregiszterként is használhatóak
A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.