KözösségAgenda Trek fekvő zsebnaptár ezüst

?
Info vonal 
Ár
Méret
Zseb fekvő
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Trek - A sportos vitalitás

Amennyiben Önre is a fáradhatatlan életerő, a fiatalos lendület, a bizonyítási vágy jellemző, akkor megtalálta az Önnek megfelelő határidőnaplót. A Trek agenda látható ismertetőjegye a modern megjelenés, az energikus stílus és a frissességet sugárzó borítóanyag. A Trek határidőnapló mindentudó tanítóként terelgeti használóját a mindennapok sűrű forgatagában, folyamatosan emlékeztetve, hogy szertelen könnyedséggel, sportos lazasággal még a kihívást jelentő teendők is gördülékenyebben oldhatók meg.

Tartalom

A fekvő zsebnaptárak felépítése:

  • Személyes információs oldal
  • Összesített naptár tárgy és követő év
  • Éves tervező horizontális és vertikális elrendezésben
  • Nemzetközi ünnepek
  • 1 hét / 2 oldal beosztású naptár (névnapok, magyar ünnepnap kiemelés, eltelt/hátralévő napok, összesített havi naptár, jegyzetrész)
  • Jegyzet oldalak, melyek telefonregiszterként is használhatóak
A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.