KözösségFilofax Fusion Personal Szürke

Ár
Méret
Personal
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Strapabíró microfibre anyagból, valódi bőr betétekkel díszítve készül a Fusion Filofax. Okostelefon tartó zsebbel és újszerű, modern záródással rendelkezik. Méret: 155×192×42 mm.

Tartalom

A Fusion Personal Szürke Filofax a következőket tartalmazza:

- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Nap jelölő, vonalzó átlátszó
- Tennivalók
- Jegyzetlapok vonalas, piros színű
- Jegyzetlapok vonalas, szürke színű
- Jegyzetlapok vonalas, narancs színű
- Jegyzetlapok vonalas, fehér színű
- Jegyzetlapok vonalas, kék színű
- Elválasztó lapok, 6 regiszter
- Telefonregiszter betétlapok
- Boríték
- Jegyzettömb, vonalas
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax regisztrációs lap - mely a Filofax elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofaxot jogos tulajdonosához.

A Filofax teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax jegyzetlapok", "Filofax pótlapok" és "Filofax kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

 

Kapcsolódó termékek

Funkciók:
Termékképek
Hasonló termékek 
A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.