KözösségFilofax Luxe Pocket Fekete

Ár
Méret
Pocket
  • Pocket
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Minőségi, gyíkbőr mintával készült Luxe Pocket Fekete Filofax, a 20-as évek bőr termékei által inspirált designnal. Egy kivételesen szép Filofax Önnek. Méret: 106×140×31 mm.

Tartalom

A Luxe Pocket Fekete Filofax a következőket tartalmazza:

- Magyar-angol-német nyelvű, heti tervező
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- információs oldalak
- Nap jelölő, vonalzó barna
- Tennivalók
- Elválasztó lapok, 5 regiszter
- Jegyzetlapok vonalas, krém színű
- Telefonregiszter betétlapok
- Telefonregiszter A-Z index
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax regisztrációs lapot - mely a Filofax elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofaxot jogos tulajdonosához.

A Filofax teljes mértékben személyre szabható a további pótlapok és kiegészítők segítségével. Kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó termékeket: a "Filofax jegyzetlapok", "Filofax pótlapok" és "Filofax kiegészítők" kategóriákat! Filofax tollat és mappát is választhat!

Kapcsolódó termékek

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.