KözösségFilofax Naptárbetét Heti 1 hét / 2 oldal Magyar (H-GB-D) Pocket 2018

Ár
Méret
Pocket
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Magyar - angol - német nyelvű Filofax naptárbetét csomag, 1 hét / 2 oldal elrendezésben. A csomag összesített naptárt, havi tervezőt, magyar ünnepnap kiemelést, névnapokat, nemzetközi ünnepeket és hasznos információkat tartalmaz.

Az eredeti Filofax gyűrűs kalendárium pótlapok mérete és lyuktávolsága megegyezik a Magyarországon forgalmazott hasonló termékekével.

 

Tartalom

A csomag a következőket tartalmazza:

- Magyar-angol-német nyelvű, heti naptárbetét névnapokkal, magyar ünnepnap kiemeléssel és nemzetközi ünnepek jelöléssel
- Magyar-angol-német nyelvű, havi tervező
- Névnapok
- Múlt, jelen és jövő évi összesített naptárak
- Információs oldalak
- Nemzetközi ünnepek
- Vallási ünnepek
- Valamint, egy egyedülálló szolgáltatást - a Filofax regisztrációs lapot - mely a Filofax elvesztése esetén segít visszajuttatni a Filofaxot jogos tulajdonosához.

 

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.